Pathmos
Een wijk met karakter!

Enschede

Pathmos Markt

Pathmos Markt

Elke woensdag is er een Pathmos markt die u kunt bezoeken van 10:00 uur tot 14:00 uur bij de Boei aan de Spinnerstraat. U kunt hier gezellig een kopje koffie drinken met buurtbewoners en uw inkopen doen bij de visboer en een ijsje eten met de kinderen bij de broadkroam! De intentie van de markt is vooral sociaal-cultureel waarbij u de bewoners beter leert kennen.

 

De Broad Kroam Pathmos Markt

De Broad Kroam

Gezellig een ijsje eten of een gehaktballetje eten bij De Broad Kroam terwijl u even bij kletst met de (andere) bewoners van Pathmos. Elke woensdag is De Broad Kroam van de partij! U kunt ons bezoeken tussen 10:00 uur en 14:00 uur bij de Boei.

 

De Vistruck

De Vistruck

Bij de vistruck kunt u terecht voor de lekkerste vis. Elke week kunt u een lekker gebakken visje, kibbeling, Haring en paling halen! Met e maaltijden van o.a. gamba’s mosselen en nog veel meer zet u zeker iets speciaals op tafel. U kunt ons bezoeken tussen 10:00 uur en 14:00 uur aan de Spinnerstraat – op het plein bij de Boei.

De lekkerste vis die er op Pathmos is!

 

Planten op de Pathmos Markt

Planten

Met elke week een groot assortiment planten kunt u de tuin klaar maken voor de zomer. Er worden verschillende soorten planten verkocht waaronder vaste planten zodat u er elke zomer kunt genieten! Elke woensdag zijn er andere aanbiedingen en andere planten dus keuze genoeg! U kunt ons bezoeken tussen 10:00 uur en 14:00 uur bij de Boei.

 

Boeken Kraam Pathmos Markt

Gratis boeken te leen

Elke week kunt u uit een verschillend assortiment kiezen welk boeken u gratis wilt lenen. Heeft u een verzoek dan kunnen we kijken of we het boek in ons assortiment terug kunnen vinden. U kunt ons bezoeken tussen 10:00 uur en 45:00 uur aan de Spinnerstraat – op het plein bij de Boei.

 

3D Wens Kaarten

3D Wenskaarten

U kunt kiezen uit een groot assortiment 3D wenskaarten. Kunt u de kaart niet vinden die u zoekt?? Dan word deze ter plekke voor u gemaakt terwijl u een gezellig praatje maakt of rond neust bij de andere kramen op de Pathmos markt. U kunt ons bezoeken tussen 10:00 uur en 14:00 uur aan de Spinnerstraat – op het plein bij de Boei.