Pathmos Zomerfeest - 1 september 2019

Locatie

Locatie Rrondom het Eenden parkje, Spinnerstraat, de Boei en de Buitenweg
Enschede
Categorie

More Info

Website

Datum

aug 23 2020

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Labels

Pathmos Zomerfeest

Pathmos Zomerfeest 2020

Dit jaar vieren we het Pathmos Zomerfeest voor de 18e keer! Zondag 23 augustus 2020 vindt het Pathmos Zomerfeest plaats. Jaarlijks komen er veel bezoekers uit alle omstreken! Deze festiviteit is niet alleen voor oud maar ook voor jong. Samen met u, een gezellige braderie, de rommelmarkt, veel muziek en springkussens zorgen we voor een gezellige sfeer.

Het Pathmos zomerfeest is een jaarlijkse festiviteit die we dit jaar voor de achttiende keer hebben georganiseerd

We hebben dit jaar extra aandacht voor de muziek en ook nieuwe activiteiten. In de wijk Pathmos is een lint met meer dan 200 kramen te vinden met verschillende culinaire eetkramen. Ons Pathmos Zomerfeest vindt plaats rondom het Eenden parkje, Spinnerstraat, de Boei en de Buitenweg.

Tijdens het Pathmos Zomerfeest zal er op hele route straattheater aanwezig zijn zoals Shantykoor Wrakhout/ Nee hé, ook dat nog!/ DJ / Boerendansers/ en nog veel meer! Ook zijn er diverse activiteiten rondom het eenden parkje met een geheel vernieuwd kinderparadijs, waar de kinderen gratis aan deel kunnen nemen.

Bij de Boei aan de Spinnerstraat staat een muziekpodium waar de “Showband Cartoon” optreedt. Wij hopen dat het een onvergetelijke dag zal worden. Het feest begint om 10.00 uur en zal eindigen tegen 16.00 uur.

Organisatie Pathmos Zomerfeest 2020

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.