Pathmos Zomerfeest

Jaarlijks feest rondom het eendenparkje, Spinnerstraat, De Boei en de Buitenweg staan ongeveer 200 kramen met snuisterijen en culinaire versnaperingen. In de gehele wijk zijn er optredens, muziek, een DJ, kinderparadijs en nog veel

Volg ons op Facebook

Wist u dat u het Pathmos Zomefeest ook via Facebook kunt volgen? Volg ons via de volgende link.

Inschrijfformulier

Download nu het inschrijfformulier voor ons spetterende Pathmos Zomerfeest!

Contactformulier

Via het contact formulier kunt u direct contact opnemen met de organisatie van Pathmos Zomerfeest.

Foto Album

Op deze pagina vindt u de laatste foto’s die de afgelopen jaren zijn gemaakt van het zomerfeest

Algemene Voorwaarden

U vind hier de algemene voorwaarden voor deelname en voor het huren van een kraam.

De organisatie van de negentiende editie van het Zomerfeest heeft elk jaar een nieuw en gevarieerd programma in petto. U kunt daarbij ook helpen door via het contactformulier aan te geven welk evenement u volgend jaar zou willen zien.

Rondom het eendenparkje, Spinnerstraat, De Boei en de Buitenweg staan ongeveer 200 kramen met snuisterijen en culinaire versnaperingen. In de gehele wijk zijn er optredens, muziek, een DJ, kinderparadijs en nog veel meer!

Dit jaar vieren we het Pathmos zomerfeest voor de 19e keer. Zet de vastgestelde datum voor het Pathmos zomerfeest van dit jaar alvast in de agenda: zondag 1 september 2024.

Uiteraard is het kinderparadijs bij het eendenparkje gratis toegankelijk.

Wij hopen dat u er ook bij bent om deze dag nog gezelliger te maken!

Wanneer?

Dit jaar bestaat het Pathmos Zomerfeest 20 jaar! Ook dit jaar zal er weer een Pathmos Zomerfeest gevierd worden! Natuurlijk gaan we dat nog uitbundiger doen dan voorgaande jaren! 

U bent natuurlijk van harte welkom op zondag 1 september 2024!

 

Ons zomerfeest begint over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PATHMOS ZOMERFEEST

Wat zijn de regels?

Hiernaast vindt u het reglement terug waaraan iedereen zich moet houden tijdens het Pathmos Zomerfeest. De organisatie en vrijwilligers zullen erop  toegezien dat deze regels worden gevolgd en mensen aanspreken die zich niet aan de regels houden.

1. Algemene Voorwaarden

1. Het is niet toegestaan om vanuit de kraam en directe omgeving alcohol te nuttigen of te verkopen.

2. Verkoop Voorwaarden

2. Het is het niet toegestaan andere drank of etenswaar voor verkoop aan te bieden, wanneer hier door de organisatie geen toestemming voor is gegeven.

 

3. Verkoop van nieuwe artikelen is niet toegestaan.*

 

4. Het verkopen en tentoonstellen van wapens is verboden.

3. Inschrijfvoorwaarden

5. De plekken voor de kramen worden toegewezen door de organisatie. U kunt een voorkeursplek aangeven, daarvoor doen we onze uiterste best maar vanzelfsprekend biedt dit geen garantie!!

 

6. U bent (pas) officieel ingeschreven wanneer u de inschrijfkosten + waarborg hebt betaald. Kramen worden alleen toegewezen door de organisatie na betaling van huur en borg.

4. Aansprakelijkheid

7. De organisatie is niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook. Deelnemers staan en handelen te allen tijde voor eigen risico

5. Tijden en borgsom

8. U kunt zondag 3 september 2023 vanaf 07.30 uur met uw auto het terrein op om uw spullen te brengen. Vanaf 09.30 uur moet uw auto van het terrein en / of de straat af. Het is niet toegestaan om auto’s/aanhangers bij de kraam te laten staan.

 

9. Tussen 16.00 en 17.00 uur dienen de kramen ontruimd te worden. Wanneer de kraam netjes is achter gelaten en bij inlevering van de flyer met uw kraamnummer ontvangt u de borg terug.

6. Overige Afspraken en mededelingen*

10. Tijdens dit evenement is er een speciale, gratis, plek voor kinderen ingericht om kinderrommelmarkt spullen te verkopen.

 

11. Ondergetekenden behouden zich het recht om de kraam te verwijderen van diegenen die zich niet aan de voorwaarden houden.

* Evenals voorgaande jaren zal de organisatie erop toezien of er bij de verkoop ook daadwerkelijk sprake is van tweedehandse spullen. Onder nieuwe spullen wordt ook verstaan: partijgoederen of overjarige artikelen. Voor de verkoop hiervan geldt een andere prijs, namelijk € 50,00 per gehuurde kraam. Over verkoop van nieuwe spullen dient vooraf overleg te zijn geweest met de organisatie.

Over het Zomerfeest

Het Pathmos Zomerfeest werd voor de eerste keer gevierd in 2002. Het toenmalige zomerfeest was nog niet zo groot als het nu is maar het was direct een succes.

De organisatie besloot in de jaren erna voor uitbreiding en besloot meerdere straten bij het zomerfeest te betrekken. Op dit moment zijn er zo’n 200 kramen waaronder commerciele kramen maar ook tweedehands artikelen zijn te koop.

Rondom het eendenparkje, Spinnerstraat, De Boei en de Buitenweg staan kramen opgesteld, springkussens voor de kinderen, en door de hele wijk zal straattheater aanwezig zijn die zorgen voor nog meer gezelligheid.

Wat zeggen onze bezoekers?

Het was erg gezellig zondag. We stonden met een kraam aan de spinnerstraat. Geboren en getogen op Pathmos maar we voelden na lange tijd van afwezigheid er direkt weer thuis?organisatie was goed zichtbaar aanwezig. Complimenten voor de organisatie.

is altijd gezellig hoop dat er meerdere jaren volgen

Pathmos Zomerfeest 2018

Pathmos Zomerfeest 2017

Pathmos Zomerfeest 2016

Pathmos Zomerfeest 2015

Pathmos Zomerfeest 2014

Pathmos Zomerfeest 2013

Neem direct contact op met de organisatie van het Pathmos Zomerfeest!

5 + 13 =